Ledig stillinger hos VetScan Norge

Har du lyst på en spennende og faglig utviklende ekstrajobb?

VetScan søker 3 veterinærer i stilling deltid i Trondheim, Stavanger og Kristiansand.

Stillingen hos oss kan fint kombineres med jobb

på klinikk da våre arbeidstider primært er kveld og helg.

Beskrivelse av tjenester

VetScan Norge søker 3 veterinærer til deltidsjobb i forhold til gjennomføring av CT og MR undersøkelser i Trondheim, Stavanger og Kristiansand.

Undersøkelsen gjennomføres av radiograf sammen med deg som veterinær.

Bildene avleses av våre erfarne radiologer og neurolog.

Veterinærens rolle er primært anestesi, monitorering og kunde kommunikasjon.

 

Vi har nå en ledig stilling i hver av byene Bergen, Trondheim, Stavanger, Tønsberg og Kristiansand.

Vi har primært faste oppsatte tider vi utfører undersøkelser, men i tillegg kan det bli noe akutte pasienter.

VetScan startet i 2012, og er i dag en av de ledende innen bildediagnostikk CT/MR. Vi mottar henvisninger fra klinikker over hele landet (til sammen 198 henvisnings klinikker).

VetScans ambisjon er å bli Skandinavias ledende innen diagnostikk. Realiseringen av denne ambisjonen gjør at vi nå trenger flere flinke medarbeidere.

VetScan har i dag 3 Dipl. Radiologer, 2 Dipl. Neurolog, 14 spesialist radiografer CT/MR, 6 veterinærer og 2 veterinær studenter med i vårt team.

Vi har tilgang til det mest moderne utstyr på markedet, høytesla MR (1,5 T –3T) og 128 til 512 slice CT maskiner. For å sikre best mulig bildekvalitet er utstyret vårt ISO-sertifisert i henhold til kravene i NS-EN ISO 9000.
Alt utstyr byttes også ut til nytt hvert 7 år for å sikre best mulig kvalitet.

VetScan Norge tilbyr CT og MR undersøkelser i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand og Tønsberg. I tillegg til Aarhus og Malmø.

Kvalifikasjoner

Vi søker deg som er utdannet veterinær. Du må ha god erfaring med anestesi og akuttpasienter. Helst interesse for bildediagnostikk, men du vil få all opplæring av oss du trenger i forhold til CT og MR undersøkelser.

Du er fleksibel, ønsker å jobbe å tjene litt ekstra.

Vårt tilbud

Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø med faglig dyktige kolleger (radiologer, radiografer, veterinærer og studenter); spennende kasus og faglig utvikling .
Stillingen er deltid.
Lønn etter avtale.

Kontakt

Aktuelle kandidater blir innkalt til intervju fortløpende. Tiltredelse etter avtale, med fortrinnsvis ønske om oppstart desember 2017. For mer informasjon om stillingen kontakt Jo Oeding Amundstad på telefon 98838800. Søknad sendes til jo@vetscan.no

For mer informasjon om VetScan se også www.vetscan.com

Søknadsfrist 25.11.2017